vrijdag 20 juli 2012

ROMP CURSUSSEN EN WORKSOPS

Cursus en workshop
Onze workshops op het gebied van innovatiemanagement zijn: FRIS, Fanatiek, Realistisch, Innovatief en Stimulerend en op de deelnemers afgestemd!

QuickScan
Om in korte tijd inzichtelijk informatie te krijgen over onze organisatie de cursussen en de workshops en wilt u niet direct gebonden zijn aan verplichting voor deelname hebben wij een adviestraject met daarbinnen onze QuickScan. Dit is een perfecte instrument voor u om in korte tijd een helder inzicht in onze aanbiedingen organisatie te krijgen.

In een sparringsessie van twee uur brengen wij, met u, op interactieve wijze een prikkelend gesprek op gang om onze organisatie in beeld te brengen. Het resultaat van de QuickScan bepaald of onze aanbod iets voor u is en vullen dit aan met concrete, summier uitgewerkte aanbevelingen waarmee u zelf, of samen met ons, aan de slag kunt gaan binnen onze coórdinatieworkshop.

Coórdinatie-Workshop
In een workshop op maat zetten wij onze bevindingen om in vragen die oplossingsrichtingen toe zullen dragen voor de overige medewerkers en aanmeldingen. Dit zal hopelijk leiden tot een discussie om een eerste aanzet te geven voor verbeterde werkprocessen.

Wij hopen dat medewerkers gezamenlijk komen tot oplossingen en nieuwe inzichten in het overbrengen van informatie. Daarnaast zetten wij in op het bevorderen van de creativiteit binnen de organisatie en het verbeteren van het innovatieve vermogen en gaan daarbij uit van de kracht van de eigen medewerkers en die van onze organisatie.

Met onze coórdinatie-workshops proberen wij ook bewustwording te creëren bij de deelnemers die interesse tonen in het werken binnen onze organisatie en de manier waarop dit zal worden ingezet binnen de cursussen en workshops.

Full Service
De Full Service is een totaalpakket van al onze producten. Als eerste voeren onze innovatieteam een QuickScan uit, daarna volgen er interviews voor werknemers binnen onze bedrijf of organisatie. De resultaten van de QuickScan en van de interviews worden geanalyseerd en ingezet op een ‘ijskast project’. Tot slot zullen wij de bevindingen uit de scan, in samenwerking met u, implementeren in onze activiteit, project of organisatie.

Trainingen en workshops voor iedereen die zelf projecten schrijfen
Tweedaagse bijeenkomst gericht op subsidieschrijven en aanvragen
Als u een subsidieaanvraag indient, dan is het vaak niet genoeg dat deze inhoudelijk aan alle eisen voldoet. Als uw aanvraag opvalt tussen de honderden andere aanvragen, dan is de kans aanzienlijk groter dat u daadwerkelijk subsidie zult ontvangen. Hoe u dat doet, kunt u leren tijdens de tweedaagse training subsidieaanvragen schrijven.

Samen met proffesionele krachten met jaren ervaing worden enkele gesprekken gevoerd over deze onderwerpen en alles wat ermee te maken zal hebben. U leert hoe u een overzichtelijke en duidelijk geformuleerde tekst moet opbouwen en ontvangt interessante tips & trucs. Hierbij wor5dt gekeken naar uw eigen teksten en ideen.

Indienen van een eigen project
Een eigen project-aanvraag mag 1500 karakters (ongeveer 150 woorden) bevatten. Hiermee moet u de beoordelaar van Image Productions en de overige deelnemers aan tafel moeen overtuigen van de kwaliteit van uw project. Dit kunt u leren tijdens de workshop Compact schrijven voor eigen project. Hier leert u hoe u dit het beste kunt doen.

U gaat aan de slag met de door u opgestelde ideeén en leert deze zo beknopt mogelijk op te stellen. Het eindresultaat is een overzichtelijke aanvraag in aanzienlijk minder karakters dan de oorspronkelijke versie. Hierdoor kunt u meer relevante informatie toevoegen.

Aan de basis van de training staan ideen die door deelnemers zelf zijn opgesteld. Duidelijk en compact formuleren staat centraal tijdens deze stoomcursus.

loket voor vrijdenkers en ontwikkelaars
Of u nu leider bent van de plaatselijke voetbalvereniging, de organisatie van een tentoonstelling voor uw rekening neemt of het jaarlijkse schuttersfeest van een extra impuls wilt voorzien, ukunt altijd plaats nemen aan onze vrijdenkers tafel waar gelijkgestemden hun ideen plaatsen en laten horen.

Wanneer de geijkte paden bewandeld zijn, blijven er de minder reguliere over en deze hebben wij speciaal voor non-profit organisaties gebundeld in onze sociale organisatie aanbod waar sponsoring en subsidiegelden bij betrokken zullen worden.

Aan de basis van het sponsor en subsidieplan zal rekening gehouden worden met kosten voor verenigingen, stichtingen en musea.

Tegen een aantrekkelijke prijs kunnen wij u een seizoen lang gebruik laten maken van deze voordelen, wanneer u zich als sympatisant aanmeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten